Home / Tag Archives: стакла

Tag Archives: стакла

Општината ги утврдува штетите од протестите

                             Општината Битола  до јавноста ги пласираше фотографиите од штетите кои ги предизвикаа  битолчани кои протестираа пред општинската зграда.           Според фотографиите може да се забележи дека оштетени се неколку прозорци, како и врати од  зградата на Општината.           ...

Read More »