Don't Miss
Home / Tag Archives: Стевче

Tag Archives: Стевче

Стевче Тасевски ослободен од сите обвиненија

                           i          Екс јавниот обвинител на Основното јавно обвинтелство во Битола, Стевче Тасевски е ослободен од сите обвиненија и ќе мора да биде вратен на работа.           Ова (не)официјално го дознава Порталот на Битолски весник.           Според информации на Битолски ...

Read More »

Поддршка од Општина Карпош за Битолски весник

Откако градоначалникот на Битола, Владимир Талевски ја прекина соработката со Битолски весник, Весникот наидува на поддршка од другите општини. Така деновиве Битолски весник склучи Договор за  соработка со градоначалникот на Општина Карпош Стевче Јакимовски. Тоа е уште една потврда дека ...

Read More »

Нови паркинзи за жителите на Козле

 Денеска, градоначалникот на Општина Карпош Стевчо Јакимовски, го најави завршниот инфраструктурен зафат во населбата Козле. Станува збор за проект вреден 3.753.068 денари, финансиран од страна на локалната самоуправа, со кој партерно  се поплочува паркинг просторот  на ул. Јуриј Гагарин бр. ...

Read More »