Don't Miss
Home / Uncategorized / Поддршка од Општина Карпош за Битолски весник

Поддршка од Општина Карпош за Битолски весник

Откако градоначалникот на Битола, Владимир Талевски ја прекина соработката со Битолски весник, Весникот наидува на поддршка од другите општини.

Така деновиве Битолски весник склучи Договор за  соработка со градоначалникот на Општина Карпош Стевче Јакимовски.

Тоа е уште една потврда дека додека во Битола многумина ни го посакуваат крајот и  прават се  да го згаснат најстариот неделник во државата, Битолски весник наидува на голема поддршка во другите градови.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*