Home / Tag Archives: странство

Tag Archives: странство

Домa си е домa

Ужасно ми пречи секојдневното поттикнување на т.н. тема “младината си замина од државата“, и “секој размислува за странство“. Не постои контактна емисија на телевизија каде граѓаните се вклучуваат во „живо“ и веднаш ја започнуваат оваа тема, иако не е поставена ...

Read More »

Девизната сметка за донации за Давид од странство

Ова е девизната сметка за сите хумани луѓе од странство кои сакаат  да донираа за малиот Давид. Да потсетиме, Давид Домазетовски е 5 – годишно детенце од Битола кое на 22.12.2014 беше хоспитализирано во Клиничката болница “Аџибадем Систина“ во Скопје. ...

Read More »