Don't Miss
Home / Uncategorized / Девизната сметка за донации за Давид од странство

Девизната сметка за донации за Давид од странство

Ова е девизната сметка за сите хумани луѓе од странство кои сакаат  да донираа за малиот Давид.

devismetk

Да потсетиме, Давид Домазетовски е 5 – годишно детенце од Битола кое на 22.12.2014 беше хоспитализирано во Клиничката болница “Аџибадем Систина“ во Скопје.

Давид се наоѓа на одделот за неврохирургија и има тумор на мозокот, поточно изразен Hidrocefalus со голем тумор medulloblastoma ventr. IV. Hydrocephalus int.

На детенцето му се извршени две хирушки интервенции и неговата хоспитализација мора да продолжи додека е неопходно.

Се замолуваат сите граѓани кој колку може да донира за да продолжиме еден млад живот да живее!!

Ве замолуваме да ја споделете оваа вест за да му помогниме на семејство Домазетовски!

Моментно има активен телефон за донации на ONE оператор-075/143-502.

Бидете хумани!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*