Home / Tag Archives: свест

Tag Archives: свест

Неговото височенство Народот

И покрај тоа што во сите изминати 27 години од македонската независност, а и пред тоа, најчесто сме сведоци како народот сам за себе вели дека него никој никогаш за ништо не го есапел и дека ништо не го прашувал, ...

Read More »

Владата во кампања за здрава храна и здрав начин на живот

Под мотото „Здравјето е избор! Здрава храна и здрав начин на живот значат долг живот!” Владата ја започна кампањата за подигнување на јавната свест за корисноста од здравата исхрана и здравиот начин на живот, како и применување на физичка активност. ...

Read More »