Home / Tag Archives: Тања

Tag Archives: Тања

По 4.300 денри повеќе за социјалните работници

Владата предводена од СДСМ и коалицијата продолжува со реализација на реформите со кои се унапредува социјалната заштита и условите за работа на стручниот кадар.  После покачувањата на платите во градинките ( за 16 отсто односно над 3000 денари), растат и платите ...

Read More »