Don't Miss
Home / Tag Archives: Талевска

Tag Archives: Талевска

Ивона Талевска куртули од затвор

Апелациониот суд ја одби жалбата на Специјалното јавно обвинителство во врска со пресудата во предметот „Тифани“, со која на новинарката Ивона Талевска и се досудува условна казна за даночно затајување. СЈО бараше затворска казна за обвинетата. Со ова Апелација ја ...

Read More »

Ивона Талевска си замина од Вечер

Новинарката Ивона Талевска  не е веќе главен уредник во дневниот весник „Вечер“, каде повеќе ја креираше  уредувачката политика. Талевска од позицијата си заминува на нејзино барање, а поради бројните обврски. -Да, точно е дека си заминав од „Вечер“, на мое ...

Read More »