Home / Uncategorized / Ивона Талевска си замина од Вечер

Ивона Талевска си замина од Вечер

Новинарката Ивона Талевска  не е веќе главен уредник во дневниот весник „Вечер“, каде повеќе ја креираше  уредувачката политика.

Талевска од позицијата си заминува на нејзино барање, а поради бројните обврски.

-Да, точно е дека си заминав од „Вечер“, на мое барање.

 На нејзиното место сега е Весна Миќиќ Божиновска, а нејзина заменичка е Елизабета Арсоска. Талевска воопшто ја нема во импресумот на весникот, така што не е познато дали се уште работи во весникот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*