Don't Miss
Home / Tag Archives: весникот

Tag Archives: весникот

Огромна поддршка за Битолски весник

По објавувањето на текстот за скандалозниот и монструозен план на суетниот градоначалник на Битола, Владимир Талевски за згаснување на Битолски весник, редакцијата на  Весникот доби огромна поддршка. На нашите редакциски телефони, како и на меил адресата голем број наши читатели ...

Read More »

Ивона Талевска си замина од Вечер

Новинарката Ивона Талевска  не е веќе главен уредник во дневниот весник „Вечер“, каде повеќе ја креираше  уредувачката политика. Талевска од позицијата си заминува на нејзино барање, а поради бројните обврски. -Да, точно е дека си заминав од „Вечер“, на мое ...

Read More »