Don't Miss
Home / Tag Archives: Талевски

Tag Archives: Талевски

Отчет за (не)сработеното !

Како што е вообичаено и како што му беше  воедно наложено од партијата, градоначалникот на Битола, Владимир Талески деновиве го поднесе својот “отчет “ за тоа што го  направил во својот трет  градоначалнички мандат. Притоа Талевски во негов стил ги ...

Read More »

Огромна поддршка за Битолски весник

По објавувањето на текстот за скандалозниот и монструозен план на суетниот градоначалник на Битола, Владимир Талевски за згаснување на Битолски весник, редакцијата на  Весникот доби огромна поддршка. На нашите редакциски телефони, како и на меил адресата голем број наши читатели ...

Read More »

Членството го отпиша Талевски од трката за градоначалник!?

Владимир Талевски веќе не е меѓу кандидатите за градоначалник на Битола од ВМРО ДПМНЕ. Според информации на порталот на Битолски весник членството отворено се спротиставило Талевски да биде кандидат за градоначалник на Битола по четврт пат. Вакавата одлука членството на ...

Read More »

Петмина кандидати во трката за градоначалник од ВМРО ДПМНЕ

Покрај актуелниот  градоначалник на Битола, Владимир Талевски во трката за градоначалник од оваа партија влегоа уште четворица други кандидати. Тоа се актелниот пратеник и член на ИК Зоран  Илиоски, пратеничката Лилјана Кузмановска, координаторот Борче Димитровски и Илче Димовски. Сите овие ...

Read More »

Талески ја почна (пред)изборната кампања

Актуелниот градоначалник на Битола,Владимир Талески кој ја најави својата кандидатура за својот четврт мандат веќе ја почна (пред)избoрната кампања. Тој деновиве со поддршка само на два тројца негови вработени ги промoвира своите проекти. Така вчера Талески  во ОУ “Коле Канински“ ...

Read More »

Талевски најави трка за четврт мандат

Во ВМРО ДПМНЕ во Битола врие, откако деновиве актуелниот градоначалник Владимир Талески најавил трка за четврт мандат. И покрај критиките што Талески ги добил наводно на неодамнешната средба со лидерот на партијата Никола Груевски, Владимир Талески деновиве најавил дека  донел ...

Read More »