Home / Tag Archives: Таше

Tag Archives: Таше

Негативни тестовите од корона вирусот за докторот Христијан Трпчевски и неговото семејство

                             Доцна вечерва гинекологот на приватната болница “Плодност“  од Битола Христијан Трпчевски и неговото семејство ги доби резултатите од тестовите за тоа дали  биле инфицирани од корона вирусот.           Тие се на негова радост и на радост на сите ...

Read More »

Плодност лидер во Македонија за ин- витро оплодувања

Болницата „Плодност“ од Битола полека но сигурно го презема приматот на најуспешна болница во земјава, кога станува збор за инвитро-оплодувањата. Во изминатите шест и пол години во болницата се родени над 1.200 живи и здрави бебиња од инвитро-оплодување. Со 45% ...

Read More »