Don't Miss
Home / Tag Archives: телохранители

Tag Archives: телохранители

Нема пари за дополнителни телохранители за Груевски

Фросина Ременски, потпретседателка на СДСМ го прокоментира на својот фејсбук статус барањето на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски за зголемување на бројот на телехранители оти имал закани по живот. „Ако логиката на долунаведеното е дека, овчарот треба да го штити ...

Read More »