Don't Miss
Home / Tag Archives: теми

Tag Archives: теми

Груевски: Со опозицијата да постигнеме консензус за пет теми

Во Македонија има и слобода и демократија, и влада и владејачка партија, која е подготвена да дискутира со секого, изјави Никола Груевски во завршниот говор по неговиот реизбор за претседател на ВМРО-ДПМНЕ на петнаесетиот Конгрес на партијата во Куманово.   ...

Read More »