Home / Tag Archives: Тони Чатлески

Tag Archives: Тони Чатлески

Самостојна изложба на Тони Чатлески – Чатле

„Древниот сон“ е насловена самостојната изложба на Тони Чатлески – Чатле која ќе се одржи на 27-ми мај во 20 часот во Центар за култура Битола. Станува збор за триесетина опсесивни платна (од кои дел се изложени овде) кои на ...

Read More »