Don't Miss
Home / Tag Archives: топка

Tag Archives: топка

Споменикот Филип Втори во топка

Општина Битола ставија голема топка околу споменикот Филип Втори, поради ниските температури и можните снежни врнежи. Топката е поставена за да се заштити споменикот од оштетување. Претходно, поради временски непогоди, дел од мермерот падна.

Read More »