Don't Miss
Home / Tag Archives: Транпортер

Tag Archives: Транпортер

“Транспортер“ одложен за 10 септември

Судскиот процес “ Транспортер “ е одложен за 10 септември. На последното судење се прочитаа нови докази така што сега од вкупно 2050 предложени докази стигнато е само до 130 доказ. Поради обврски на судечкиот судија судењето беше прекинато и ...

Read More »