Don't Miss
Home / Tag Archives: Трповски

Tag Archives: Трповски

РЕК Битола доби вд.директор

РЕК Битола доби нов в.д директор за производство кој ќе се грижи за работењето на битолскиот комбинат. Иако оваа инфрмацја засега нема официјална потврда, сепак според извори на порталот на Битолски весник за прозиводството и работењето на РЕК Битола во ...

Read More »