Don't Miss
Home / Tag Archives: цајтнот

Tag Archives: цајтнот

СЈО во цајтнот

В недела на 4 јуни истекува привиот рок во кој Специјалното јавно обвинителство може да поднесе обвиненија. Станува збор за рокот од 18 месеци кој истекува на 4 јуни, а кој е поврзан со предметите кои СЈО ги доби од ...

Read More »