Home / Tag Archives: цели

Tag Archives: цели

ЕУ: Изборите се можност земјата да се обедини околу стратегиските цел

Европската Унија одблиску ќе ги следи предвремените парламентарни избори што в недела ќе се одржат во Република Македонија, а со своја реакција за нивното одржување се очекува да излезе в понеделник попладне, откако меѓународните набљудувачи ќе дадат првична оцена. Тоа, ...

Read More »

ВМРО-ДПМНЕ: Силјановска призна дека СДСМ стои зад подбуцнувањето на средношколците да бегаат од часови за да протестираат

-СДСМ уште еднаш ја призна неспособноста да го мобилизира своето членство, а камоли други граѓани.  Откако се залепија , го исполитизираа, го злоупотребија и го жигосаа секое оправдано или неоправдано граѓанско движење и го обезвреднија зборот „пленум” на сите можни ...

Read More »