Home / Tag Archives: црквиче

Tag Archives: црквиче

Осветено црквичето во Старскиот дом “Сју Рајдер“

На свечен начин во дворот на јавната општинска установа “Сју Рајдер“ Битола беше осветена црквичето “Св Ѓорѓи“ лоцирано во дворот на Домот. Црквичето е реновирано и адаптирано од страна на битолчанка која е донатор на средствата, и нејзината желба е ...

Read More »