Home / Tag Archives: ЦУК

Tag Archives: ЦУК

Охрид и натаму се тресе

Серија нови земјотреси  и афтершокови сè уште ги држат охриѓани но и туристите во паника и страв, на улица исплашени да се вратат во своите домови. Сезимолошката опсерваторија евидентирала околу 20 нови потреси од полноќ до сега од кои три ...

Read More »