Home / Tag Archives: ТЦ

Tag Archives: ТЦ

Карпош мобилизиран за престојниот “BLACK FRIDAY”

Во пресрет на најавениот “Black Friday” во Скопје Сити Мол, Општина Карпош презема конкретни мерки за спречување на сообраќајниот метеж во овој дел од градот. Овој популарен шопинг настан кој им овозможува на граѓаните да купуваат по пониски цени е ...

Read More »