Home / Tag Archives: уредите

Tag Archives: уредите

Апликацијата Стевчо Јакимовски од денес и на Ипхоне уредите

Од  денес, покрај за андроид уредите, мобилната  апликација Стевчо Јакимовски станува достапна и за ИОС системите. Корисниците на ИПХОНЕ уредите, можат да ја преземат на АПП СТОРЕ.    

Read More »