Home / Uncategorized / Апликацијата Стевчо Јакимовски од денес и на Ипхоне уредите

Апликацијата Стевчо Јакимовски од денес и на Ипхоне уредите

Од  денес, покрај за андроид уредите, мобилната  апликација Стевчо Јакимовски станува достапна и за ИОС системите. Корисниците на ИПХОНЕ уредите, можат да ја преземат на АПП СТОРЕ.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*