Home / Tag Archives: успешност

Tag Archives: успешност

Стопанска банка ад Битола со награда за извонредност во извршувањето на меѓународните плаќања

KBC Bank NV и подари признание на Стопанска банка ад Битола за постигантиот висок процент на извонредност во извршувањето на плаќањата кон странство за 2014г. – Euro STP Excellence Award. Процентот од 98,53% на успешно реализирани трансакции без потреба од ...

Read More »

Успешни параметри во работењето на ЈП “Стрежево“ Битола

Во октомври вообичаено јавното претпријатие “Стрежево“ ги сумира резултатите во водостопанската дејност, а во исто време почнуваат со конзервирање на системот и заради врнежливото време минатиот месец порано се почна со таа дејност. Од Јавното претпријатие на прес-конференција, денеска  информираа ...

Read More »