Don't Miss
Home / Економија / Стопанска банка ад Битола со награда за извонредност во извршувањето на меѓународните плаќања

Стопанска банка ад Битола со награда за извонредност во извршувањето на меѓународните плаќања

KBC Bank NV и подари признание на Стопанска банка ад Битола за постигантиот висок процент на извонредност во извршувањето на плаќањата кон странство за 2014г. – Euro STP Excellence Award.

Stop bnk

Процентот од 98,53% на успешно реализирани трансакции без потреба од мануелна обработка, претставува огромен успех и потврда за компетентноста на вработените и ефикасноста на банката, за што доказ претставува добиената награда.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*