Home / Tag Archives: усвојување

Tag Archives: усвојување

Седница на Советот на општина Новаци

Советот на општина Новаци деновиве  ја одржа 29-тата седница на која разгледуваше и расправаше за околу триесеттина точки на дневен ред. Седницата започна со усвојување на записникот за претходната 28-ма седница а потоа се усвои последниот тримесечен извештај за извршувањето ...

Read More »

Советот на Општина Новаци усвои повеќе програми и одлуки

Вторпат оваа недела заседаваше Советот на општина Новаци. На дневен ред за разгледување, расправа и усвојување беа ставени 19 точки. На самиот почеток беа усвоени записниците од претходните две седници 25 и 26 та седница.Потоа се усвои одлука за усвојување ...

Read More »