Home / Tag Archives: увезен

Tag Archives: увезен

Ротари клубот “ Битола “ донираше апарат за децата со нарушено ментално здравје

      Ротари клубот “ Битола“ кој е познат по своите хумани активности и акции, денеска во Клиничката болница во Битола донираше апарат “ Неуробиофидбек“  на Одделението за ментално здравје за деца и млади. Апаратот, кој чини околу 4.000 евра е  увезен од ...

Read More »