Home / Tag Archives: Валетина Маркоска

Tag Archives: Валетина Маркоска

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ се безидејни, немаат програма, капацитет и способни луѓе да ја водат државата

СДСМ немаат програма капацитет и способни луѓе и единствено им останува само плукање, негирање и омаловажување,  нешто што во последниве две години од политичката криза, видовме дека нивниот  лидер Зоран Заев со малото друштво околу него,  најдобро знае да го ...

Read More »