Don't Miss
Home / Tag Archives: Вангеловски

Tag Archives: Вангеловски

Утре Врховен одлучува по жалбата на Грујовски за притворот

Врховните судии утре ќе заседаваат и треба да одлучат дали обвинетите Горан Грујевски, Тони Јакимовски и Никола Бошковски ќе завршат во притвор. Иако роковите почнаа да течат од денеска, кога Врховен ги комплетираше предметите, седницата е закажана за утре. Образложението ...

Read More »