Home / Tag Archives: василичарска

Tag Archives: василичарска

Василичарска забава на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ

Во ресторанот “Вавилон” во Битола се одржа василичарската забава на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ од Битола на која присуствуваа повеќе од 500 членки на Унијата на жени. Присутните ги поздрави претседателката на Унијата на жени од Битола, Анита Ангелевска, ...

Read More »