Home / Tag Archives: Вавилон

Tag Archives: Вавилон

Огромен интерес за Манифестацијата на Битолски весник “ Избираме најуспешни битолчани 2018“

Интересот за Манифестацијата на Битолски весник “ Избираме најуспешни битолчани 2018 “ оваа година е огромен. Во нашата редакција и на меил адресата постојано пристигнуваат предлози за признанијата. Но тоа што е значајно огромен е и бројот на тие кои ...

Read More »

“Вавилон“ (веќе) распродаден

Акција на Битолски весник”Избор на најуспешни битолчани за 2017”. И покрај тоа што до Изборот на најуспешни битолчани за 2017 година остануваат уште 16 дена веќе уште од сега можеме да кажеме дека што се однесува до нас, како организатори, ...

Read More »