Home / Tag Archives: веднш

Tag Archives: веднш

ЦИВИЛ бара од институциите да реагираат на повиците за екстремно насилство

Цивил– Центар за слобода се залага за општество во кое владее слободата, еднаквоста и правдата, општество во кое граѓанките и граѓаните се чувствуваат безбедни и имаат доверба во институциите, каде што безбедноста, слободата на движењето и слободата на изразувањето се ...

Read More »