Home / Tag Archives: височина

Tag Archives: височина

Сашко Кедев се искачи на Матерхорн на Алпите

Кардиологот Сашко Кедев се искачи на Матерхорн, еден од најтешките врвови за качување кој се наоѓа помеѓу Швајцарија И Италија и важи за еден од највисоките врвови на Алпите. Врвот е еден од технички најтешките за искачување и за пристигање ...

Read More »