Home / Tag Archives: влијателен

Tag Archives: влијателен

“Гардијан“ за новинарот Кежаровски

За случајот на Кежаровски пишува и весникот „Гардијан”, повикувајќи се на извори од Репортери без граници, како и Меѓународната и Европската федерација на новинари. Во весникот пишува дека организациите за слобода на медиумите и меѓународните новинарски тела го осудиле затворањето ...

Read More »