Home / Tag Archives: врачи

Tag Archives: врачи

Либерал демократите Касапов и Силјановски седнаа на директорските фотелји

Либерал  демократите  Александар Касапов и Методиј Силјановски се новите директори на  „Пазари“ и „Нискоградба“. Александар Касапов, доага на местото на Сашо Стаматов, кој си поднес еоставка на директорската фотелја во “Пазари“ . Во минатиот состав на Советот тој беше  остар ...

Read More »