Don't Miss
Home / Uncategorized / Либерал демократите Касапов и Силјановски седнаа на директорските фотелји

Либерал демократите Касапов и Силјановски седнаа на директорските фотелји

Либерал  демократите  Александар Касапов и Методиј Силјановски се новите директори на  „Пазари“ и „Нискоградба“.

Александар Касапов, доага на местото на Сашо Стаматов, кој си поднес еоставка на директорската фотелја во “Пазари“ . Во минатиот состав на Советот тој беше  остар критичар на владеењето на ВМРО-ДПМНЕ и посебно на ексградоначалникот Владимир Талески.

Методиј Силјановски  на директорската фотелја доага на местото на  Кире Крстевски.  Тој на директорското место доага од редот на вработените  во “Нискоградба“ и  добро  ги познава состојбите во ова јавно претпријатие.

На двајцата нови директори решенија денеска им ги врачи градоначалничката Наташа Петровска. општината.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*