Home / Tag Archives: Вучич

Tag Archives: Вучич

Вучич: Или седите дома, или затвор од 3 до 12 години

Вечерва претседателот на Србија, Александар Вучич изјави дека дека сите кои нема да ја почитуваат изолацијата ќе бидат казнети со казна затвор од 3 до 12 години. Србија рече Вучич ќе постави по 3.000 кревети во Белград, Ниш и Нови ...

Read More »