Home / Вести / Вучич: Или седите дома, или затвор од 3 до 12 години

Вучич: Или седите дома, или затвор од 3 до 12 години

Вечерва претседателот на Србија, Александар Вучич изјави дека дека сите кои нема да ја почитуваат изолацијата ќе бидат казнети со казна затвор од 3 до 12 години.

Србија рече Вучич ќе постави по 3.000 кревети во Белград, Ниш и Нови Сад

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*