Home / Tag Archives: Заев.Боки

Tag Archives: Заев.Боки

Заев се извини:“ Педерите“ ја имаат мојата поддршка!

Премиерот Зоран Заев вели дека зборот „педер“ го употребил за да даде карактерна особина, а не да означи сексуална припадност, откако вечерва изјави дека нема да дозволи „неколку криминалци, еден суетен новинар и еден педер“ да ја симнат оваа влада ...

Read More »