Home / Tag Archives: загрозени

Tag Archives: загрозени

Само битолските тајкуни никаде ги нема

Додека во овој момент кога целата држава се бори со пандемијата и корона вирусот и сите познати непознати бизнисмени и обични луѓе на секој начин се обидуваат да помогнат за што побрзо справување со епидемијата, битолските бизнисмени никаде ги нема. ...

Read More »

Божикни пакетчиња со храна за социјалните категории граѓани

Градоначалникот на општина Новаци Лазар  Котевски оствари средба со Унија на жени општина Новаци и Унијата на млади сили  при што сите заедно им поделија Божикни пакетчиња со храна за семејствата кои имаат потреба од тоа. -Ова е редовна практика ...

Read More »