Home / Tag Archives: Ѕанакопулос

Tag Archives: Ѕанакопулос

Ѕанакопулос:Уште неколку чекори до договор

Зборувајки за тоа до каде се преговорите околу спортот за името, портпаролот на Грција Ѕанакопулос изјави: -Топката сега е на теренот на соседите и треба да направат уште неколку чекори за да стигнеме до договор. Ѕанакопулос смета дека се направени ...

Read More »