Don't Miss
Home / Tag Archives: завршна сметка

Tag Archives: завршна сметка

Коњановски на претседателката на Советот Илиевска и најави кривична пријава, а таа побара од него да си поднесе оставка

И покрај тоа што градоначалникот на Битола, Тони Коњановски по којзнае кој пат, повторно побара обединување на советниците околу прифаќање на проектите за развој на Битола, сепак, на вчерашната седница на Советот уште еднаш се потврди нетрпеливоста меѓу претседателката на ...

Read More »