Don't Miss
Home / Tag Archives: здрава храна

Tag Archives: здрава храна

Владата во кампања за здрава храна и здрав начин на живот

Под мотото „Здравјето е избор! Здрава храна и здрав начин на живот значат долг живот!” Владата ја започна кампањата за подигнување на јавната свест за корисноста од здравата исхрана и здравиот начин на живот, како и применување на физичка активност. ...

Read More »