Home / Tag Archives: здруженија

Tag Archives: здруженија

Ќе се формира мрежа за справување со говорот на омраза

Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ), со поддршка од Мисијата на ОБСЕ во Скопје, денеска иницира формирање мрежа за справување со говорот на омраза во медиумите. На денешната средба во хотел “Мериот” во Скопје присуствуваа претставници на професионалните ...

Read More »

Средба со женските здруженија по повод осми март

По повод меѓународниот ден на жената осми март, градоначалникот на општина Битола д-р Владимир Талески,  оствари средба со женските здруженија и невладини организации од општина Битола. На средбата се раговараше за проектите кои ги реализираат здруженијата и невладините организации, и ...

Read More »