Home / Tag Archives: Зегин

Tag Archives: Зегин

Во Битола и кучињата во карантин

                   Вториот ден од Велигденските празнувуања, кога во државата владее 24 часовен полициски час, Битола е буквално празна.           За време на едночасовната проштека низ  градот  забележавме едвај два три тројца  битолчани кои со дозволи за непречено движење за нега ...

Read More »