Home / Tag Archives: зградата

Tag Archives: зградата

СЈО ја тресе Скопска 1. Осомничените под лекарски надзор

Четири часа истражителите на СЈО се во зградата на Основниот суд Скопје 1, каде според засега непотврдени информации, поради молкот на надлежните од судот, се истражува работата на поранешниот претседател на Кривичниот суд Владимир Панчевски и уште неколкумина вработени во ...

Read More »

Сменет првиот човек на ССМ Живко Митревски

Поранешниот претседател на ССМ, Живко Митревски ги троши последните часови во домот на работниците. По едночасовно превирање со обезбедувањето на Митревски, полициска асистенција и искршено стакло од врата, легитимниот претседател Дарко Димовски влезе во зградата на ССМ. Речиси еден час ...

Read More »