Home / Tag Archives: згради

Tag Archives: згради

ЕСМ почна со дезинфекција на станбените згради во Битола

                    АД ЕСМ, РЕК “ Битола “, ФОД и синдикатите на АД ЕСМ и Подружницата на РЕК “ Битола“ денеска, на покана на Општината Битола почнаа со дезинфекција на колективните станбени згради во Нова Битола.           Првиот човек на ...

Read More »

За неплаќање куќен фонд 300 евра глоба

Над 60 битолчани, кои не платиле куќен фонд, наскоро, не само што ќе мораат да ги подмират обврските за неплатен куќен фонд, туку  ќе мораат да платат и по 300 евра  казна. Ваквата информација деновиве ни ја соопштија  група граѓани, ...

Read More »

Нови покриви за зградите во Карпош

Со јавен повик за изградба и реконструкција на нови покриви во колективните станбени објекти, Општина Карпош почнува со големата акција за изградба и санација на покривите на колективните станбени објекти на своја територија. Денеска, пред првата таква зграда која е ...

Read More »