Home / Tag Archives: зимски

Tag Archives: зимски

Учениците на зимски распуст, второто полугодие започнува на 20 јануари

Со завршувањето на старата и почетокот на новата година започнува и дваесет дневниот зимски распуст за учениците од основните и средните училишта. Околу 280 илјади основци и средношколци од утре ќе се распуштат и ќе уживаат во зимскиот распуст. Во ...

Read More »